Kari z Tikka Masala

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 balení Tikka Masaly
450 g kuřecího masa nakrájeného na kousky
110 ml vody
3 lžíce bílého jogurtu
1 lžíce rostlinného oleje
1 velká cibule nahrubo nakrájená

Postup přípravy receptu

  1. Maso s pastou a jogurtem marinujeme minimálně 10 minut.

  2. Rozpálíme olej v pánvi, přidáme cibuli a smažíme, dokud nezměkne.

  3. Přidáme marinované maso a smažíme 3 minuty. Přidáme vodu a přivedeme do varu. Vaříme 15 minut, občas zamícháme.

  4. Servírujeme s chlebovými plackami naan, nebo s rýží. Chceme-li výraznější chuť pokrmu, maso marinujeme déle, nejlépe přes noc v chladničce.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!