Kari z Tikka Masala
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 1 balení Tikka Masaly
- 450 g kuřecího masa nakrájeného na kousky
- 110 ml vody
- 3 lžíce bílého jogurtu
- 1 lžíce rostlinného oleje
- 1 velká cibule nahrubo nakrájená
Postup Kari z Tikka Masala
Postup přípravy receptu
-
Maso s pastou a jogurtem marinujeme minimálně 10 minut.
Rozpálíme olej v pánvi, přidáme cibuli a smažíme, dokud nezměkne.
Přidáme marinované maso a smažíme 3 minuty. Přidáme vodu a přivedeme do varu. Vaříme 15 minut, občas zamícháme.
Servírujeme s chlebovými plackami naan, nebo s rýží. Chceme-li výraznější chuť pokrmu, maso marinujeme déle, nejlépe přes noc v chladničce.