Játrovo-rajčátková pomazánka s Cottage a pažitkou

Recepty, Pomazánky

Suroviny

300 g játrové paštiky (kuřecí -viz foto)
1 kelímek pomazánkového másla
1 kelímek sýru Cottage s pažitkou
3 bílé části lahůdkové cibulky nebo jedna obyčejná cibule
10 cherry rajčátek
3 vrchovaté polévkové lžíce nakrájené pažitky

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčátka na čtvrtky, pokud jsou rajčátka větší, můžeme překrájet víc.

  2. V míse si šlehačem ušleháme paštiku s pomazánkovým máslem a cibulkou do pěny, pak jen lehce vmícháme Gottage, rajčátka, pažitku, zlehka vše promícháme, dáme vychladit a podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!