Játrovo-rajčátková pomazánka s Cottage a pažitkou
Recepty, PomazánkySuroviny
- 300 g játrové paštiky (kuřecí -viz foto)
- 1 kelímek pomazánkového másla
- 1 kelímek sýru Cottage s pažitkou
- 3 bílé části lahůdkové cibulky nebo jedna obyčejná cibule
- 10 cherry rajčátek
- 3 vrchovaté polévkové lžíce nakrájené pažitky
Postup Játrovo-rajčátková pomazánka s Cottage a pažitkou
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčátka na čtvrtky, pokud jsou rajčátka větší, můžeme překrájet víc.
V míse si šlehačem ušleháme paštiku s pomazánkovým máslem a cibulkou do pěny, pak jen lehce vmícháme Gottage, rajčátka, pažitku, zlehka vše promícháme, dáme vychladit a podáváme s pečivem.