Játra na zelenině s hranolkama

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

1 játra
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 žlutá paprika
1 cibule
grilovací koření
olej
hranolky
tatarka

Postup přípravy receptu

  1. Papriky nakrájíme na větší kostky, cibuli nakrájíme na čtvrtky a vyloupeme vrstvy, játra taky nakrájíme na větší kousky.

  2. Do zapékací mísy dáme trochu oleje, dáme polovinu cibule, jater, posypeme trochu víc grilovacím kořením a dáme papriku.

  3. Potom dáme zbylou cibuli, játra, grilovací koření a zas papriku a trochu podlijeme.

  4. Dáme péct do vyhřáté trouby na 200 stupňů asi na hodinku, podle toho až jsou játra hotová.

  5. Dáme smažit hranolky, dáme je na talíř, dáme na ně játra se zeleninou, polijeme výpekem a přidáme tatarku.

  6. Můžeme podávat i s bramborama, ale není to tak dobré.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!