Hříbky pro masožravce
Recepty, ZdobeníSuroviny
- oblíbená směs masa na sekanou
- směs lesních hub
- olej
- strouhanka
- vejce uvařená natvrdo
- bramborová kaše nebo br.salát
Postup Hříbky pro masožravce
Postup přípravy receptu
-
Houby pokrájíme na drobnější kousky, podusíme na trošce oleje a přidáme do masové směsi ochucené podle našich zvyklostí.
Řádně promícháme a pomocí malé naběračky (já používám tu na tvarování kopečků rýže) tvoříme karbanátky ve tvaru polokoule.
Obalíme je opatrně ve strouhance a smažíme zvolna ve vyšší vrstvě oleje.
Necháme na ubrousku odsát přebytečný tuk a karbanátky položíme na seříznuté uvařené vajíčko, které jsme předtím posadili do hnízdečka z bramborové kaše nebo salátu. Libovolně dozdobíme.