Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH
Recepty, Pomalý hrnecSuroviny
- 500 g hovězích líček
- 6 ks nenaložených sušených rajčat
- 100 ml červeného vína
- silný hovězí vývar
- velký svazek medvědího česneku
- 70 g sušené šunky
- 4 lžíce olivového oleje
- mořská sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a zprudka opečeme osolená a opepřená líčka. Přendáme je do PH, přidáme víno, vývar a sušená rajčata. Pomalíme na LOW 8 hodin.
Když je maso hotové, rozehřejeme na pánvičce zbytek olivového oleje, přidáme na nudličky pokrájenou šunku, lehce osmahneme, vložíme listy česneku a necháme zavadnout. Osolíme mořskou solí.
Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.