Hovězí líčka se sušenými rajčaty a medvědím česnekem v PH

Recepty, Pomalý hrnec

Suroviny

500 g hovězích líček
6 ks nenaložených sušených rajčat
100 ml červeného vína
silný hovězí vývar
velký svazek medvědího česneku
70 g sušené šunky
4 lžíce olivového oleje
mořská sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a zprudka opečeme osolená a opepřená líčka. Přendáme je do PH, přidáme víno, vývar a sušená rajčata. Pomalíme na LOW 8 hodin.

  2. Když je maso hotové, rozehřejeme na pánvičce zbytek olivového oleje, přidáme na nudličky pokrájenou šunku, lehce osmahneme, vložíme listy česneku a necháme zavadnout. Osolíme mořskou solí.

  3. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!