Hořčicové brambory
Recepty, Bramborová jídlaSuroviny
- cca 700-800 g brambor
- 1 lžíce majonézy
- 1 lžíce hrubozrnné hořčice
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce pikantního kečupu
- 1 lžíce oleje
- 1 lžička sušeného česneku
- sůl
- pepř
Postup Hořčicové brambory
Postup přípravy receptu
-
Oloupané brambory nakrájíme na osminky. Namočíme je na asi 10 minut do studené vody. Poté je slijeme a osušíme.
Ve větší míse rozmícháme všechny suroviny a přidáme brambory. Promícháme je tak, aby byly všechny obalené.
Vysypeme je plech s pečícím papírem a pečeme cca 40-45 minut při 190-200 stupních doměkka a dozlatova. Ihned podáváme.