Hořčicové brambory

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

cca 700-800 g brambor
1 lžíce majonézy
1 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce pikantního kečupu
1 lžíce oleje
1 lžička sušeného česneku
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané brambory nakrájíme na osminky. Namočíme je na asi 10 minut do studené vody. Poté je slijeme a osušíme.

  2. Ve větší míse rozmícháme všechny suroviny a přidáme brambory. Promícháme je tak, aby byly všechny obalené.

  3. Vysypeme je plech s pečícím papírem a pečeme cca 40-45 minut při 190-200 stupních doměkka a dozlatova. Ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!