Granátová jablka do zásoby

Recepty, Ostatní

Suroviny

granátové jablko
Počet granátových jabĺk závisí od toho, koľko voľného miesta máte v mrazničke. Keďže je práve teraz ich sezóna, oplatí sa ich zmraziť, majú všestranné použitie: ja ich dávam do múčnikov, nápojov, sorbetov, ovocných šalátov, ale aj k mäsu.

Postup přípravy receptu

  1. Granátové jablká prekrojíme, vytlačíme z nich šťavu a vylúpneme jadierka. Pozor na oblečenie, striekajúca šťava farbí.

  2. Naplníme priehlbinky v silikónových formách a uložíme naplocho do mrazničky, aby nevytiekla šťava. P

  3. o zmrazení ich vyklopíme, dáme do mikroténových vreciek a vrátime naspäť do mrazáku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!