Gnocchi s tuňákem
Recepty, RybySuroviny
- 500 g gnocchi (hotové)
- hrst nastrouhané mrkve
- hrst nastrouhaného celeru
- hrst nakrájeného pórek
- 1 plechovka tuňáka v oleji
- 2 PL másla
- 2 PL zakysané smetany
- citrónová šťáva
- sůl
- pepř
Postup Gnocchi s tuňákem
Postup přípravy receptu
-
Mrkev a celer nahrubo nastrouháme, pórek nakrájíme na kolečka a na másle orestujeme.
Mezitím na druhou pánev dáme lžíci másla a do křupava opečeme gnocchi.
K orestované zelenině přidáme tuňáka, promícháme a prohřejeme. Osolíme, opepříme, zakapeme citrónovou šťávou a přidáme dvě lžíce zakysané smetany.
Připravenou směs smícháme s opečenými gnocchi, posypeme posekanou petrželkou a podáváme.