Gnocchi s kuličkami z hovězího mletého masa a mrkví

Recepty, Mleté maso

Suroviny

1 balíček gnocchi
250 g mletého hovězího masa
2 střední mrkve
1 velká cibule
kousek celeru
majoránka
pažitka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Gnocchi si uvaříme dle receptu na obalu.

  2. Mrkev si nastrouháme na hrubém a celer na jemném struhadle. Cibuli nakrájíme na drobno.

  3. Hovězí mleté maso osolíme a vytvoříme si z něho drobné kuličky.

  4. Na pánvi smažíme kuličky z masa tak dlouho, dokud nemají křupavý povrch.

  5. Poté přisypeme cibuli, kterou krátce orestujeme. Přisypeme mrkev, celer, pažitku, majoránku a dosolíme. Krátce restujeme na mírném ohni.

  6. Poté přidáme uvařené gnocchi a promícháme. Necháme pod poklicí 5 minut odstát, aby se nám spojily chutě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!