Gnocchi s brokolicí a mletým masem
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 1 brokolice
- 1 balení gnocchi
- 400 g mletého hovězího masa (nebo mix)
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 2 vejce
- cca 100 ml mléka
- sůl
- pepř
- majoránka
Postup Gnocchi s brokolicí a mletým masem
Postup přípravy receptu
-
Brokolici rozdělíme na růžičky a povaříme v osolené vodě do změknutí.
Gnocchi připravíme dle návodu.
Na pánvi osmahneme cibulku s plátky česneku, přidáme mleté maso a ochutíme solí, majoránkou a pepřem.
Vymažeme si zapékací mísu máslem a uvařené noky smícháme s růžičky brokolice a mletým masem. Směs zalijeme vajíčky rozšlehanými s trochou mléka, špetkou soli a sušeného česneku.
V troubě zapékáme cca 30-40 minut, před koncem můžeme posypat sýrem.