Gnocchi s brokolicí a mletým masem

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

1 brokolice
1 balení gnocchi
400 g mletého hovězího masa (nebo mix)
1 cibule
3 stroužky česneku
2 vejce
cca 100 ml mléka
sůl
pepř
majoránka

Postup přípravy receptu

  1. Brokolici rozdělíme na růžičky a povaříme v osolené vodě do změknutí.

  2. Gnocchi připravíme dle návodu.

  3. Na pánvi osmahneme cibulku s plátky česneku, přidáme mleté maso a ochutíme solí, majoránkou a pepřem.

  4. Vymažeme si zapékací mísu máslem a uvařené noky smícháme s růžičky brokolice a mletým masem. Směs zalijeme vajíčky rozšlehanými s trochou mléka, špetkou soli a sušeného česneku.

  5. V troubě zapékáme cca 30-40 minut, před koncem můžeme posypat sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!