Ferrero rocher
Recepty, MoučníkySuroviny
- Piškot:
- 2 vejce
- 100 g moučkového cukru
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce horké vody
- 100 g polohrubé mouky
- 1 lžička prášku do pečiva
- Krém
- 250 ml mléka
- 1 vanilkový pudink
- 2 lžíce cukru
- 120 g másla
- 50 g nutely
- 2 tatranky
- Na posypání:
- 50 g mletých ořechů
Postup Ferrero rocher
Postup přípravy receptu
-
Na piškot vyšleháme celá vejce s cukrem, přidáme olej a vodu a zamícháme mouku s práškem do pečiva.
Pečeme při 170°C na vymazaném a vysypaném plechu.
Na krém uvaříme pudink, po vychladnutí zašleháme cukr s máslem a nutelu, nakonec vmícháme rozemleté tatranky.
Krém natřeme na chladný piškot a posypeme oříšky.