Fazolové lusky s fazolkama a surimi na zelenině
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- zelené fazolové lusky
- bílé fazolky v chilli omáčce
- surimi (tyčinky)
- mrkev
- petržel
- celer
- víno
- cukr
- směs koření Argentina
Postup Fazolové lusky s fazolkama a surimi na zelenině
Postup přípravy receptu
-
Všechnu mraženou zeleninu propláchneme vřelou vodou a necháme okapat. Na pánev dáme trochu oleje a obděláme fazolové lusky, poté přidáme bílé fazolky spolu s chilli omáčkou. Chvilku povaříme.
Surimi tyčinky nakrájíme na velké kousky. Mrkev, petržel a celer nakrájíme na nudličky a dáme dělat na pánev.
Přidáme trochu koření, když je zelenina skoro hotová přidáme surimi, přilijeme trochu vína, špetku cukru a necháme chvilku provařit.