Falešná znojemská do 100,-

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

Polovinu kuřecího juniora
0,160 kg hovězího masa na polévku
1 ks cibule
2 ks vejce na tvrdo
6 ks sterilovaných okurek (na vaření kupuji clever)
2 lžíce hořčice
sůl
mletý černý pepř
olej
rýže (knedlík)

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme na oleji.

  2. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

  3. Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, salámek, lžíci hořčice.

  4. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Omáčku zamícháme a chvilku povaříme. Podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!