Extra pálivý fazolový guláš - nic pro slabé povahy
Recepty, LuštěninySuroviny
- 2x cibule
- lžíce sádla
- sladká paprika (na zaprášení)
- 2 lžičky drceného kmínu
- 3 stroužky česneku
- 1 litr vody
- sterilované fazole (bílé a červené)
- 1/2 konzervy sterilovaných rajčat
- 3 brambory
- feferonka
- olivový olej s chilli
- Hraška na zahuštění
- sůl
- pepř
- majoránka
Postup Extra pálivý fazolový guláš - nic pro slabé povahy
Postup přípravy receptu
-
Cibule oloupeme, nasekáme na drobno a necháme zesklovatět. Zaprášíme paprikou, přidáme drcený kmín, prolisujeme česnek, přidáme nakrájenou feferonku a necháme chvilku osmahnout. Zalijeme litrem vody, nastrouháme syrové brambory a přidáme fazole a sterilovaná rajčata.
Přivedeme k varu a necháme probublávat zhruba 20 minut. Pokud je potřeba, zahustíme Hraškou. Na dochucení použijeme sůl, pepř, majoránku a já guláš ve finále zakápla olivovým olejem s chilli.