Dušené hovězí s uzeninou a brokolicí
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 80 dkg zadního hovězího
- 5 dkg špeku
- 1 cibule
- 3 špekáčky
- 2 lžíce kečupu
- 2 lžíce majolky
- 1 lžíce hrubozrnné hořčice
- 1 brokolice
- 1 masox
- voda
Postup Dušené hovězí s uzeninou a brokolicí
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli, špek a špekáčky na kostičky a vše spolu orestujeme v papiňáku na trošce oleje.
Přidáme rozdrobený masox, kečup, majolku, hořčici a košťál brokolice nakrájený také na kostičky a zalijeme vodou, aby bylo vše lehce potopené.
Papiňák zavřeme a necháme dusit cca 20 min.
Zbylé růžičky brokolice povaříme krátce v osolené vodě, poté zprudka zchladíme, aby zůstala svěží barva. Podáváme s rýží.