Dobře utajené šťavnaté kuřátko
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 800 g kuřecích prsou
- 100 g majolky
- 50 g tatarky
- 100 g (tence krájených plátků) z vepřového kolene
- 2 lžíce Tandoori masala
- 1 mladá cuketa nakrájená na tenké proužky
Postup Dobře utajené šťavnaté kuřátko
Postup přípravy receptu
-
Majolku a tatarskou omáčku smícháme s tandoori.
Maso opláchneme, osušíme a každé prso obalíme dvěma plátky kolene.
Naskládáme do zapékací mísy a rozetřeme na ně tandoori směs.
Asi 4 lžičky rozetřeme na cuketové plátky, svineme a přidáme k masu.
Zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 minut při 190°C. Podáváme s brambory, rýží, pečivem, zeleninovým salátem