Krůtí kousky na curry a zelenině

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1/2 kg krůtích prsou
1 lžíce curry
1 lžíce olivového oleje
1 mrkev
1/2 čerstvého fenyklu
1 střední cibule
1/2 malého celeru
zelená jarní cibulka - zelená část - 1 hrst
1 hrnek kokosového mléka
1/4 l drůbežího vývaru
sůl
špetka chilli

Postup přípravy receptu

  1. Mrkev a celer nastrouháme na hrubém struhadle. Fenykl a cibuli nakrájíme na nudličky.

  2. Na oleji osmažíme mrkev, celer, cibuli a fenykl. Po 5 minutách přidáme na kousky nakrájená krůtí prsa. Osolíme, přidáme curry a chilli.

  3. Až bude maso pěkně opečené, přidáme drůbeží vývar a podusíme ještě 10 minut. Nakonec přidáme kokosové mléko zelenou jarní cibulku a necháme omáčku zredukovat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!