Čína variace na bún chả

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

hovězí maso
nudle
zelí
rybí omáčka
chilli
ocet
cukr
cibule
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme česnek, trochu osmažíme, dáme do misky. Pak 1 panák rybí omáčky, 3 panáky vody, půl panáku octa, lžíce cukru a nakrájené chilli, zamícháme.

  2. Hovězí maso namrazíme, abychom mohli nakrájet na plátky (viz obrázek) a velice zprudka osmažíme, můžeme přidat trošku škrobu na sosík.

  3. Nudle uvaříme, zeleninu nakrájíme - každou z těchto věcí můžeme dochutit špetkou soli, pepře a vodou s octem a cukrem. Podáváme viz obrázek a tzv. omáčka se lije na celou tuto porci před podáváním


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!