Cibulová sekaná
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 500 g mletého drůbežího masa
- 500 g mletého masa směs vepřové a hovězí
- nebo jen 1 kg drůbežího masa
- 1 pollévkové lžíce grilovacího koření
- 1 balení smažené sušené cibulky foto v příloze koupila jsem v Ikei
- 2 vejce
- strouhanka dle potřeby
Postup Cibulová sekaná
Postup přípravy receptu
-
Vše smícháme ve směs, dle potřeby ještě přisolíme, ale drůbeží polotovar je už předem slaný, tak pozor! Přendáme do formy nebo utvoříme šišku a pečeme v troubě na 180 °C cca 45 minut.
Domácí smažená cibulka: Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme. Přendáme na kuchyňskou utěrku a dáme na topení prosušit.