Celozrnné Tortilla Wraps s krůtím masem a velkou zeleninovou oblohou

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1 balení (6 ks) Tortilla Wraps celozrnné
Směs:
800 g krůtích prsou - restují se zvlášť
1 velká cibule na 1/4 kolečka
3 ks zelených špičatých paprik
1/2 žluté papriky
1 červená špičatá paprika
1 plechovka loupaných krájených rajčat
1 plechovka zlaté kukuřice
1 plechovka červených fazolí se sladkou kukuřicí v tomat. omáčce
3 lžíce Fajita sauce nebo salsy
2 lžičky mexického koření
olej podle potřeby - na dvě pánve
sůl
Obloha:
1/2 žluté papriky,
1 červená špičatá paprika
1/2 ledového salátu natrhat
1/2 okurky hadovky na kolečka
2 jarní cibulky na kolečka
1 velké rajské na úzké měsíčky
1-2 bílé aktivie

Postup přípravy receptu

  1. Na obě pánve nalijeme olej. Hlubší pánev zapneme a přidáme cibuli, abychom ji osmažili. Papriku nakrájíme na proužky a přidáme k cibuli. Když jsou papriky na skus, přidáme ostatní suroviny do směsi.

  2. Maso nakrájíme na nudličky či kostičky, vložíme na druhou rozpálenou pánev. Necháme pěkně zatáhnout a chviličku restujeme, aby se maso zatáhlo ze všech stran. Pak jej přesypeme k zeleninové směsi a zamícháme.

  3. Tortilly dáme do igelitu a ohřejeme v mikrovlnce. Také se mohou napařit na pařáku. Na každou tortilu navršíme hromádku směsi, bohatě obložíme čerstvou zeleninou, dozdobíme lžičkou bílé aktivie.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!