Burákové tyčinky

Recepty, Cukroví

Suroviny

270 g hladké mouky
100 g moučkového cukru
130 g Hery
100 g mletých nesolených arašídů
30 g strouhané čokolády
1 vejce

Postup přípravy receptu

  1. Sypké suroviny smícháme, přidáme vejce a měkkou Heru a zpracujeme těsto. Dáme vychladit nejméně na 2 hodiny.

  2. Přichystáme mlýnek na maso s nástavcem na cukroví. Těsto protlačujeme strojkem asi na 5 cm dlouhé tyčinky a ukládáme na plech vyloženým pečícím papírem.

  3. Pečeme v předehřáté troubě, podle druhu trouby asi na 180°C cca 10-15 minut.

  4. Po vychladnutí můžeme konce namáčet v rozpuštěné bílé čokoládě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!