Balkánský guláš z vepřového srdce
Recepty, Pomalý hrnecSuroviny
- 1 vepřové srdce
- 3 cibule
- 3 stroužky česneku
- 2 velké lžíce rajčatového protlaku
- 2 červené špičaté papriky kapie
- 2 větší rajčata
- mletá paprika
- majoránka
- kmín
- pepř
- Masox
- olej nebo sádlo
- 2 lžíce polohrubé mouky
- sůl
Postup Balkánský guláš z vepřového srdce
Postup přípravy receptu
-
Na pánev si dáme olej a na něm osmažíme nahrubo nakrájené cibule.
K nim přidáme očištěné, omyté a vysušené srdce nakrájené na kostky a necháme ho zatáhnout.
Po osmažení přendáme všechno do PH, dáme koření, rajčatový protlak, česnek, papriky a rajčata nakrájená na proužky a zalijeme vodou, do níž rozmícháme mouku a osolíme, kdo chce může vložit masox.
Dáme na high a necháme vařit 4 hodiny.