Babiččina sekaná

Recepty, Mleté maso

Suroviny

700 g směsi mletého vepřového a hovězího masa
3 rohlíky
300 ml mléka 0,5 % tuku
120 g zelené, červené nebo žluté papriky
2 vejce
120 g cibule
60 g strouhanky
1 jarní cibulka
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce.

  2. Cibuli nakrájíme a orestujeme nasucho na teflonové pánvi.

  3. Papriku a jarní cibulku nakrájíme najemno.

  4. Všechny suroviny v míse důkladně promícháme.

  5. Vzniklou směs vložíme do silikonové formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 180ºC přibližně hodinu.

  6. Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!