Babiččina sekaná
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 700 g směsi mletého vepřového a hovězího masa
- 3 rohlíky
- 300 ml mléka 0,5 % tuku
- 120 g zelené, červené nebo žluté papriky
- 2 vejce
- 120 g cibule
- 60 g strouhanky
- 1 jarní cibulka
- sůl
- pepř
Postup Babiččina sekaná
Postup přípravy receptu
-
Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce.
Cibuli nakrájíme a orestujeme nasucho na teflonové pánvi.
Papriku a jarní cibulku nakrájíme najemno.
Všechny suroviny v míse důkladně promícháme.
Vzniklou směs vložíme do silikonové formy na pečení a pečeme v předehřáté troubě na 180ºC přibližně hodinu.
Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborami.