Babiččina buchta s kokosovou drobenkou
Recepty, MoučníkySuroviny
- TĚSTO:
- 300 g hladké mouky
- 130 g cukr krupice
- 130 g Hery
- 2 vejce
- 1 kypřicí prášek do pečiva
- rybízová marmeláda
- DROBENKA:
- 200 g strouhaného kokosu
- 150 g Hery
- 150 g cukr moučka
- 1 balíček vanilkového cukru
- 4 lžíce teplé vody
Postup Babiččina buchta s kokosovou drobenkou
Postup přípravy receptu
-
Z uvedených surovin vypracujeme na vále pevné a nelepivé těsto.
Připravíme si plech, na který rozprostřeme pečicí papír. Na připraveném plechu vyválíme těsto a bohatě ho potřeme rybízovou marmeládou.
Nakonec si připravíme drobenku, kterou posypeme celou buchtu.
Pečeme zvolna na 180° asi 30 minut (drobenka musí zezlátnout).