Zabalená sekaná z králíka

Recepty, Mleté maso

Suroviny

30 dkg mleté maso z králíka
30 dkg mleté vepřové maso
2 housky
trochu mléka
2 vejce
2 cibule
naťová cibulka
3 stroužky česneku
sůl
pepř
1 lžíce podravky nebo jiného koření které dáváte do sekané
několik listů čínského zelí
brambory
máslo
sůl
kmín

Postup přípravy receptu

  1. Umleté maso z králíka i vepřové smícháte s houskou, namočenou v mléce, důkladně promícháte, přidáte vajíčko, utřený česnek, cibuli dozlata osmaženou, nakrájenou naťovou cibulku, sůl, koření.

  2. Zapékací misku vyložíte listy činského zelí tak, aby šly nohoře překrýt, naplníte směsí, listy přehnete přes maso a upečete, pokud možno se spodním ohřevem tak, aby listy zelí byly trochu opečené. Podáváme s bramborami, pečenými v papiňáku, viz odkaz.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!