Vepřový guláš z alobalu
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 400 g vepřového masa
- 200 g cibule
- 400 g brambor
- sůl
- mletá sladká paprika
- mletá pálivá paprika (možno vynechat)
- mletý pepř
- špetka mletého kmínu
- majoránka
- kousek sádla
- 4 lžíce vývaru
Postup Vepřový guláš z alobalu
Postup přípravy receptu
-
Maso i brambory pokrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno. Vše smícháme v míse s kořením a připravíme si i 4 větší kusy alobalu, které vymastíme sádlem.
Na každý kus alobalu dáme 1/4 směsi, polijeme lžící vývaru a zavřeme tak, aby při pečení z balíčku neunikla žádná šťáva.
Na suchém plechu ve vyhřáté troubě pečeme asi 40-50 minut. Podáváme nerozbalené, v hlubokém talíři, s chlebem.