Vepřové rizotto
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- rýže
- vepřový natur bujon
- 1 konzerva kvalitního vepřového masa
- mražená kukuřice
- mražený hrášek
- cibule
- tvrdý sýr na posyp
- sůl
- bílý pepř
- kardamon
- kurkuma
- římský kmín
Postup Vepřové rizotto
Postup přípravy receptu
-
Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus.
Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme.
Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a chvíli restujeme.
Poté přidáme hrášek a kukuřici a ještě chvíli restujeme dokud se nezredukuje voda se zeleniny.
Poté přidáme rýži a vše řádně promícháme a ještě chvíli restujeme.
Hotové rizotto můžeme posypat sýrem.