Vepřová roláda v sáčku
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1 kg vepřového masa na roládu
- 1 větší cibule
- 3 velké žampiony
- 3 větší vejce
- mražený hrášek
- anglická slanina
- plátkový eidam (plátkový tavený sýr)
- sůl
Postup Vepřová roláda v sáčku
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do sklovata, přidáme žampiony na kostičky a mražený hrášek, jen lehce osmahneme a rozklepneme vejce, trochu osolíme.
Plát masa ještě rozklepeme, poklademe sýrem, na sýr anglickou a rozetřeme vaječnou směs, přimáčkneme, zarolujeme a svážeme.
Zprudka osmahneme na pánvičce (po vaječné směsi).
Vložíme do sáčku, možno přidat zbytek směsi, anglickou na kousky, NEpodléváme, zavážeme, propícháme a pečeme 50 minut na 180°C - 200°C.