Vegetariánská česnekačka (velmi rychlá)
Recepty, PolévkySuroviny
- olivový olej (1-2 lžíce)
- česnek (dle chuti, já dávám cca na 4. porce asi paličku)
- vejce (2.kusy)
- balíček uzeného tofu
- zeleninový vývar (případně bujón)
- pepř a směs bylinek do polévky (já dávám sušenou petržel, cibuli, koriandr, libeček, kmín)
- dle potřeby možno doplnit o brambory
Postup Vegetariánská česnekačka (velmi rychlá)
Postup přípravy receptu
-
Na rozpálenou pánev nalijeme olej, postupně přidám na kolečka nakrájený česnek (cca 3 stroužky) a uzené tofu, smažíme dokud nám česnek nezhnědne.
Poté přidáváme vývar a koření.
Necháme společně probulat a začneme přidávat zbytek česneku.
Chvíli povaříme a přidáme rozšlehané vejce. Podáváme s celozrnnými krutónky, v případě, že přidáváme brambory možno servírovat jen s nimi.