Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

miska krájeného vařeného masa
400 g fazolek (měla jsem mražené)
150 g anglické slaniny
1 cibule
2-3 stroužky česneku
1-2 lžíce dobré sojové omáčky
sůl
pepř
niva na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek nadrobno. Slaninu opečeme do zlatova a přidáme cibuli s česnekem.

  2. Po chvíli vsypeme fazolky a osolíme je. Malinko podlijeme a dusíme do měkka. Přidáme maso a sojovou omáčku podle chuti.

  3. Vše společně promícháme a prohřejeme. Dochutíme výrazně pepřem a podáváme horké, posypané nadrobenou nivou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!