Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- miska krájeného vařeného masa
- 400 g fazolek (měla jsem mražené)
- 150 g anglické slaniny
- 1 cibule
- 2-3 stroužky česneku
- 1-2 lžíce dobré sojové omáčky
- sůl
- pepř
- niva na posypání
Postup Vařené hovězí maso s fazolkami na slanině a nivou
Postup přípravy receptu
-
Slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek nadrobno. Slaninu opečeme do zlatova a přidáme cibuli s česnekem.
Po chvíli vsypeme fazolky a osolíme je. Malinko podlijeme a dusíme do měkka. Přidáme maso a sojovou omáčku podle chuti.
Vše společně promícháme a prohřejeme. Dochutíme výrazně pepřem a podáváme horké, posypané nadrobenou nivou.