Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky)

Recepty, Saláty

Suroviny

miska obraného vařeného masa, cca 250 g
5 vajec uvařených natvrdo
2 menší sterilované okurky
1/4 hrnku mraženého hrášku
1/2 kapie
lžíce hořčice
2-3 lžíce majonézy nebo jogurtu či zakysané smetany (lze různé kombinace)
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso, vejce, kapii a okurky nakrájíme na kousky. Přidáme hrášek (já jsem ho minutku povařila v lehce slané vodě a prudce zchladila). Můžeme použít i hrášek sterilovaný.

  2. Vmícháme hořčici a zvolenou majonézu s jogurtem nebo svou oblíbenou kombinací. Salát dochutíme solí a pepřem. Je rychlý a chutný. Variace, jak zpracovat maso z polévky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!