Tukožroutská polívčička
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 1 mrkev
- 1/4 celeru
- 1 menší petržel
- 1/4 hlávky bílého zelí
- 1 žlutá paprika
- 1 rajče
- bujonová kostka (nebo jiné pol. koření, já mám sypký kuřecí vývar)
- konzerva fazolí (NE v tomatě!)
Postup Tukožroutská polívčička
Postup přípravy receptu
-
Oloupeme a nakrájíme kořenovou zeleninu, zelí nakrájíme na drobné nudličky, papriku a rajče na kostičky.
Přidáme vývar (příp. vodu a dochucovadla). Vše dáme vařit do papiňáku na cca 3/4 hodinky.
Pak otevřeme, přidáme zcezené fazole, dochutíme dle vlastní chuti - musí nám chutnat, chceme zhubnout, ne se utrápit!