Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí
Recepty, PředkrmySuroviny
- 150 g krůtích prsou
- 150 g krůtích jater
- 2 lžíce rajčatového protlaku
- porek
- červená kapie sterilovaná
- 0,5 dcl smetany
- sůl
- pepř
- sojová omáčka
- grilovací koření
- olej
- 1 červená cibule
- 1 lžící másla
- 1 lžíce hnědého cukru
- 1 lžíce octu balsamiko
- špetka soli
- topinky
Postup Topinka s krůtí směsí a karamelizovanou cibulí
Postup přípravy receptu
-
Maso a játra nakrájíme na nudličky, porek na kolečka a na oleji orestujeme. Přidáme všechno kořeni, protlak a kapii.
Podusíme a poté zalijeme smetanou. Mícháme do zhoustnutí a změknutí masa a jater.
Na karamelizovanou cibuli rozpustíme máslo, přidáme cibuli na tenké měsíčky nakrájenou, po krátkém dušení zasypeme cukrem a po rozpuštění zakápneme octem, osolíme.