Toast s Cottage a houbovými škvarky
Recepty, PředkrmySuroviny
- 30 dkg hlívy ústřičné
- 2 lžičky olivového oleje
- 3 plátky toastového chleba
- sušená rajčata
- 1 sýr Cottage
- sůl
- 10 dkg salátu polníčku
Postup Toast s Cottage a houbovými škvarky
Postup přípravy receptu
-
Toasty opečeme nasucho v topinkovači dozlata.
Hlívu ústřičnou nakrájíme podélně na dlouhé proužky a na olivovém oleji opečeme dokřupava. Je třeba trpělivost, houby obsahují hodně vody, průběžně zlehka promícháváme, voda se odpaří a pak začnou zlátnout. Pozor na spálení, zhořkly by.
Na talíř položíme toasty, na ně dáme kopeček Cottage, posypeme houbovými škvarky, přidáme polníček a proužky sušených rajčat, osolíme a pokapeme olejem ze sušených rajčat.