Toast s Cottage a houbovými škvarky

Recepty, Předkrmy

Suroviny

30 dkg hlívy ústřičné
2 lžičky olivového oleje
3 plátky toastového chleba
sušená rajčata
1 sýr Cottage
sůl
10 dkg salátu polníčku

Postup přípravy receptu

  1. Toasty opečeme nasucho v topinkovači dozlata.

  2. Hlívu ústřičnou nakrájíme podélně na dlouhé proužky a na olivovém oleji opečeme dokřupava. Je třeba trpělivost, houby obsahují hodně vody, průběžně zlehka promícháváme, voda se odpaří a pak začnou zlátnout. Pozor na spálení, zhořkly by.

  3. Na talíř položíme toasty, na ně dáme kopeček Cottage, posypeme houbovými škvarky, přidáme polníček a proužky sušených rajčat, osolíme a pokapeme olejem ze sušených rajčat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!