Tmavá mořská treska, pečená na másle, s mixem rajčat, soli, pepře, bylinek a citronové šťávy
Recepty, RybySuroviny
- 800 g mořské, chlazené tresky tmavé
- Směs na potření:
- olivový olej
- 4 nasekaná spařená a oloupaná cherry rajčátka
- hrubá mořská sůl
- pepř
- sušený tymián, oregano
- šťáva z citronu podle každého
- + plátky másla
- (množství podle každého)
Postup Tmavá mořská treska, pečená na másle, s mixem rajčat, soli, pepře, bylinek a citronové šťávy
Postup přípravy receptu
-
Mořskou tresku potřeme směsí z výše uvedených ingredienci a přendáme na plech s pečícím papírem. Poklademe plátky másla a pečeme v rozehřáté troubě na 170 stupňů dozlatova. Podáváme s lehkým bramborovým salátem nebo s kaší (bramborem).