Teplý kuřecí salát s pak choi
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 300 g kuřecích prsou
- 1 zelí pak choi
- 1 červená cibule
- 1 bílá cibule
- 1 jarní cibulka
- sůl
- pepř
- olivový olej
- 3 lžíce sójové omáčky
- 1 lžička čerstvého zázvoru
- kurkuma
- kuřecí vývar na podlití (postačí i voda)
Postup Teplý kuřecí salát s pak choi
Postup přípravy receptu
-
Jako první jsem si ve WOK pánvi na olivovém oleji osmahla na plátky nakrájené cibule.
Po chvíli jsem k nim přidala na nudličky nakrájené kuřecí maso, nastrouhaný zázvor, kurkumu, sůl a pepř.
Maso jsem krátce orestovala a přidala sójovou omáčku a nadrobno nakrájenou jarní cibulku.
Směs jsem podlila trochou vývaru a jako poslední do pánve přišlo na tenké proužky nakrájené zelí pak choi. Zelí jsem nechala lehce změknout a pánev odstavila. Podávejte teplé.