Tatarák s kapary
Recepty, PředkrmySuroviny
- 250 g kvalitního hovězího masa (nejlépe svíčková nebo roštěnec)
- 1 menší cibule (použila jsem červenou)
- 1 PL worcesteru
- 3 KL dijonské hořčice
- 1 PL rajčatového protlaku (popř. kečupu)
- 1 PL posekaných kaparů
- 1 menší kyselá okurka
- 1 žloutek
- čerstvě mletý pepř
- podle chuti tabasco
- sůl
Postup Tatarák s kapary
Postup přípravy receptu
-
Maso naškrábeme nožem nebo jemně umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu posekané kapary, najemno nastrouhanou okurku, žloutek, vmícháme hořčici, protlak, worcester, tabasco, pepř a sůl.
Vše důkladně promícháme a podáváme na topinkách potřených česnekem. Samozřejmě je možno servírovat maso se žloutkem v důlku a ostatní ingredience okolo, aby si každý dochutil podle svého.