Tagliatelle se zeleným chřestem a krevetami
Recepty, TěstovinySuroviny
- 400 g tagliatelle
- 500 g zeleného chřestu
- 300 g krevet
- vločkové chilli
- česneková sůl
- olivový olej
- 1 lžíce másla
- limetka
- hladkolistá petržel
Postup Tagliatelle se zeleným chřestem a krevetami
Postup přípravy receptu
-
Z chřestu odkrojíme dřevnatou část a vložíme do vařící osolené vody. Vaříme cca 6 minut. Vyndáme z vody, oddělíme hlavičky a stonky nakrájíme na menší kousky. Těstoviny připravíme podle návodu.
Na pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje, vložíme krevety a krátce je podusíme. Přidáme stonky chřestu, ochutíme solí, chilli, limetkovou šťávou a vmícháme lžíci másla.
Obsah pánve promícháme s těstovinami, případně ještě dochutíme a na talířích ozdobíme chřestovými hlavičkami a petrželkou.