Sekaná s černou čočkou a tofu

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

šálek černé čočky Beluga (uvařené s bobkovým listem a novým kořením)
bobkový list
nové koření
1 balení uzeného tofu
1/2 pórku
lžíce másla (oleje)
hrst ovesných vloček
hrst sekaných vlašských ořechů
2 vejce
2 lžíce hrašky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve dáme vařit čočku - Beluga se nemusí namáčet a je za 15-20 minut hotová. Můžete samozřejmě použít i čočku jinou - hnědou, červenou.

  2. V pánvi na másle orestujeme nadrobno pokrájený pórek, přesuneme do misky, orestujeme pokrájené tofu.

  3. Všechno smícháme s vařenou a okapanou čočkou, vejcem, vločkami, ořechy, osolíme, opepříme a podle potřeby přidáme hrašku na zahuštění. Pečeme ve vymazané formě asi 20 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!