Sebevražda - panenka
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 400 g vepřová panenky (kýta, pečeně)
- sůl (nebát se pořádně osolit)
- nakládaný zelený pepř
- Univerzální omáčka:
- 200 ml majonézy
- 1-2 kávová lžička Worcesterové omáčky (Lea & Perrins)
- 1 kávová lžička citronové šťávy
- 2-3 polévkové lžíce mléka
- sůl
- čerstvě mletý bílý pepř
Postup Sebevražda - panenka
Postup přípravy receptu
-
Smísíme a našleháme suroviny na omáčku.
Vychlazené maso očistíme a nakrájíme na co nejtenčí plátky. Maso rozložíme na talíře po celé ploše (bez překrývání), dobře osolíme, nalijeme na ně omáčku (kapáním z polévkové lžíce vytváříme nepravidelné obrazce) a posypeme nakládaným pepřem. Podáváme s bílým pečivem. Poznámka: Prý to není profesionální, ale plátky masa lze zlehka naklepat (mezi foliemi)