Salát z rybiček v tomatě
Recepty, SalátySuroviny
- 250 g konzervovaných rybiček v tomatě
- 200 g zakysané smetany
- 75 g cibule
- 50 g mraženého hrášku
- 50 g sterilovaného celeru
- 3 vejce (uvařené natvrdo)
- pepř
- sůl
- cukr
- citrónová šťáva
Postup Salát z rybiček v tomatě
Postup přípravy receptu
-
Ryby v tomatě zbavíme kostí, rozebereme na menší kousky a i s tomatovým nálevem vložíme do mísy.
Přidáme ovařený mražený hrášek, kostičky sterilovaného celeru, jemně nakrájenou cibuli, hrubě sekaná vejce natvrdo, zakysanou smetanu, dochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou a cukrem.
Vše zlehka promícháme a necháme v chladu trochu proležet.
Obměna: Zakysanou smetanu zaměníme za 100 g majolky a 100 g jogurtu.