Salát Niçoise 2

Recepty, Saláty

Suroviny

listy salátu, omyté a osušené
1 malá konzerva tuňáka
2 vejce natvrdo, nakrájená na čtvrtiny
2-3 rajčata nebo 4-5 cherry rajčátek
černé olivy
250 g zelených fazolí povařených ve slané vodě a zchlazených - místo vařených fazolek zkuste čerstvě vyloupaný zelený hrášek nebo čerstvé lusky cukrového hrášku:)
5-6 filetů ančoviček
Zálivka:
2 lžíce vinného octa
1 lžíce francouzské hořčice
sůl - citlivě, pepř
6 lžic olivového oleje
možno trošku nasekaného estragonu

Postup přípravy receptu

  1. Snadný - ingredience navrstvěte na mísu. Na zálivku prošlehejte vzájemně všechny ingredience, nalijte na salát a podávejte.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!