Salát Niçoise 2
Recepty, SalátySuroviny
- listy salátu, omyté a osušené
- 1 malá konzerva tuňáka
- 2 vejce natvrdo, nakrájená na čtvrtiny
- 2-3 rajčata nebo 4-5 cherry rajčátek
- černé olivy
- 250 g zelených fazolí povařených ve slané vodě a zchlazených - místo vařených fazolek zkuste čerstvě vyloupaný zelený hrášek nebo čerstvé lusky cukrového hrášku:)
- 5-6 filetů ančoviček
- Zálivka:
- 2 lžíce vinného octa
- 1 lžíce francouzské hořčice
- sůl - citlivě, pepř
- 6 lžic olivového oleje
- možno trošku nasekaného estragonu
Postup Salát Niçoise 2
Postup přípravy receptu
-
Snadný - ingredience navrstvěte na mísu. Na zálivku prošlehejte vzájemně všechny ingredience, nalijte na salát a podávejte.