Rychlý francouzský krémeš

Recepty, Moučníky

Suroviny

1/2 balíčku listového těsta
3 ks krémový prášek Zlatý klas
2 pl hladké mouky
1 l mléka
60 g moučkový cukr
125 g másla
1/2 l Creme patiserie profi (je to šlahačka, ktorá nezmizne zo zákusku ani po týždni a nemení svoju konzistenciu, a nič sa do nej už nepridáva, vyšlahá sa za pár minút)
100 g čokolády na vaření
3 pl cera
50 g bílá čokoláda
1,25 balíčku Bebe

Postup přípravy receptu

  1. Prvé si rozvaľkáme lístkové cesto a dáme piecť na opaku plechu do rúry na 180°C do hneda (nezabudnine popichať).

  2. Potom si rozpustíme várovú čokoládu a ceru a ponamáčame BBkeksy do nej, rozpustíme si aj bielu a do stredu BBkeksu z nej kvapneme a špilkou rozťaháme do strán, ako hviezdičku, urobíme si ich dostatok, aby nám vystačili na celý zákusok.

  3. Potom si uvaríme krém z mlieka, pudingového prášku, 2 pl múky, ešte do teplého zašlaháme maslo vymiešané z pr. cukrom a roztrieme na upečené lískové cesto.

  4. Potom vyšlaháme šlahačku a tiež je rozotrieme na krém a pekne zrovnáme a pokladieme poliate BB keksy a návšteva môže prísť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!