Rychlá jogurtová buchta s jahodami a drobenkou
Recepty, MoučníkySuroviny
- 1 malý kelímek bílého jogurtu
- 1/2 kelímku cukru (může být méně)
- 2 vejce
- 5 lžic oleje
- vanilkový cukr
- 1/2 prášku do pečiva (já dala celý)
- 1 a 1/2 kelímku polohrubé mouky
- 300 g jahod nebo jiného ovoce
- Drobenka:
- máslo
- hrubá mouka
- cukr
- (dělám od oka)
Postup Rychlá jogurtová buchta s jahodami a drobenkou
Postup přípravy receptu
-
Všechny suroviny, kromě jahod, smícháme. Těsto vlijeme na předem připravený vymazaný plech. Dáme na něj jahody rozkrojené napůl. A posypeme drobenkou.
Peču cca na 180° cca 20 min. Jakmile začne zlátnout, vyndávám z trouby, ale těsto se nesmí lepit na špejli.