Rybí zelené kari

Recepty, Ryby

Suroviny

500 g rybích filetů (měla jsem štikozubce)
zelená kari pasta (viz foto)
1 plechovka kokosového mléka
citronová tráva
1 - 2 PL rybí omáčky
čerstvý koriandr
limetka
chilli paprička - nemusí být
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém zprudka opečeme rybí filety, nakrájené na menší kousky, posypané sušenou citronovou trávou, nebo přidáme čerstvou.

  2. Orestovanou rybu vyndáme, do pánve vložíme kari pastu, rozmícháme ji, přilijeme kokosové mléko, rybí omáčku, / případně přidáme chilli papričky/, vrátíme rybí kousky a vše krátce společně podusíme.

  3. Na závěr dochutíme šťávou z limetky a hustě posypeme koriandrem. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!