Rybí rolka se špenátem

Recepty, Ryby

Suroviny

1 Filet mořské tresky
25 g listového špenátu
25 g ricotty
10 g másla
Olivový olej
Citronová šťáva
Snítka rozmarýnu
Stroužek česneku (malý)
Sůl

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 180°C.

  2. Filet ryby lehce potřeme olejem, z obou stran posolíme a posypeme najemno nasekaným rozmarýnem.

  3. Na pánvi rozehřejeme máslo. Přidáme utřený česnek, který necháme rozvonět a poté přidáme špenát.

  4. Necháme jej ovadnout a v misce smícháme se solí a ricottou.

  5. Na plátek ryby rozložíme špenátovou směs a zavineme.

  6. Spíchneme párátkem a položíme na plech vyložený pečicím papírem.

  7. Pečeme asi 10 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!