Rybí rolka se špenátem
Recepty, RybySuroviny
- 1 Filet mořské tresky
- 25 g listového špenátu
- 25 g ricotty
- 10 g másla
- Olivový olej
- Citronová šťáva
- Snítka rozmarýnu
- Stroužek česneku (malý)
- Sůl
Postup Rybí rolka se špenátem
Postup přípravy receptu
-
Troubu předehřejeme na 180°C.
Filet ryby lehce potřeme olejem, z obou stran posolíme a posypeme najemno nasekaným rozmarýnem.
Na pánvi rozehřejeme máslo. Přidáme utřený česnek, který necháme rozvonět a poté přidáme špenát.
Necháme jej ovadnout a v misce smícháme se solí a ricottou.
Na plátek ryby rozložíme špenátovou směs a zavineme.
Spíchneme párátkem a položíme na plech vyložený pečicím papírem.
Pečeme asi 10 minut.