Rybí filé s lečem

Recepty, Ryby

Suroviny

6 ks rybího filé
1 malé lečo (nebo rajčata a paprika)
1 kelímek sladké smetany
1/2 citronu,
3 stroužky česneku
50 g másla
hladká mouka
sůl
zelená petrželová nať

Postup přípravy receptu

  1. Filé pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 1 hod odležať.

  2. Do zapekacej misy vložíme lečo zmiešané so smotanou a soľou.

  3. Filé potrieme prelisovaným cesnakom, trošku osolíme, obalíme v hladkej múke, opečieme na masle a uložíme na lečo.

  4. Poukladáme naň plátky masla. Pečieme v rúre na 180°C asi 15-20 minut. Podávame posypané sekanou petržlenovou vňaťou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!