Romadúrové gnocchi

Recepty, Ostatní

Suroviny

1 balení gnocchi
1 romadúr
80-100 g anglické slaniny nebo uzeného bůčku
200 ml smetany12%
2-3 jarní cibulky (podle velikosti)
2 snítky libečku
kousek másla (podle tučnosti slaniny)
čerstvě mletý pepř
sůl (opatrně)

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájíme slaninu na kostičky a cibulku na drobno. Zelenou část necháme na posypání. Opečeme slaninu, přidáme cibulku a necháme zpěnit.

  2. Přilijeme smetanu a vmícháme nakrájený romadúr a libeček.. Mícháme do rozpuštění sýru. Mezitím uvaříme gnocchi podle návodu. Vodu odložíme pro případné zředění.

  3. Omáčku dochutíme čerstvě mletým pepřem a podle potřeby zředíme odloženou vodou. Omáčka bude lehce houstnout.

  4. Nakonec do pánve k omáčce přisypeme scezené gnocchi a promícháme. Nakrájenou zelenou cibulku můžeme vmíchat do omáčky nebo sypat připravenou porci.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!