Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou
Recepty, PřílohySuroviny
- 2 balíčky Gnocchi di Patate
- 2 PL sójové omáčky
- 2 PL medu
- 1-2 PL ostřejšího dobrého kečupu
- 1/2 většího pórku
- sůl
- čerstvý mletý pepř
- uzený špek na vymazání pánve (aneb olej)
Postup Restované gnocchi s pórkem a pikantní omáčkou
Postup přípravy receptu
-
Gnocchi uvaříme podle návodu a scezené necháme okapat.
Pánev si vymažeme ubrouskem namočeným v rozpečeném dobře prouzeném špeku /nebo ubrouskem namočeným v oleji/.
Mezítím si zamícháme uvedené ingredience/sójovou omáčku, ostřejší kečup, med a čerstvý pepř/. Pórek si pokrájíme na kolečka.
Na pánvi orestujeme gnocchi a když začínají zlátnout, vmícháme na kousky pokrájený pórek a restujeme dál, pak vše zakápneme omáčkou, kterou jsme si připravili ze sójové omáčky, medu, pepře a ostřejšího kečupu a mícháme a restujeme hezky do zlatova, gnocchi pak nám začne po kuchyni krásně vonět. Vypneme a podáváme jako přílohu k masu, aneb jako samostatné jídlo.