Prejt z mletého masa a jater
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 1/2 kg mleté maso mix (hovězí a vepřové)
- 1/2 kg kuřecích jater
- 2 vejce
- 2 namočené rohlíky v mléce
- 1 cibule nakrájená na drobno
- 5 utřených stroužků česneku
- 2-3 lžičky soli
- trošku pepře
- 1/2 lžičky kmínu
- 1/2 lžičky tymiánu
- 1/2 lžičky Čubřice
- 1 lžíce oregana
- 1 lžíce majoránky
- 1 hrnek strouhanky
Postup Prejt z mletého masa a jater
Postup přípravy receptu
-
Játra rozmixujeme a dáme se všemi ingrediencemi do mísy. Pořádně prohněteme a dáme na 24 hodin uležet do lednice. Dáme zapéct na 20-25 min při teplotě 180°C.